Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa picantă de Kale și creveți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți fasole, roșii, pastă de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste Pom Cu Kale Picant Și Creveți, Creveți picante cu piure de conopidă și Kale, și Creveții și varza se amestecă într-un sos picant de portocale Asiatic.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa, morcovii si usturoiul in uleiul incins pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă bulion de pui în cratiță; adăugați busuioc. Aduceți bulionul la fiert, reduceți focul la minim, așezați un capac pe cratiță și fierbeți până când busuiocul asezonează bulionul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Amestecați varza, pasta de curry, sarea și piperul în bulion; aduceți din nou la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când varza se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Piper
Bulion
Kale
Sare
4
Amestecați creveții, roșiile, boabele de rinichi și sucul de lămâie în bulion; gătiți la foc mic până când creveții sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 10 minute.