Supă Peruviană De Fructe De Mare

Supă Peruviană De Fructe De Mare
Supa peruviană de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,68 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați squash butternut, midii, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Încercați Sudado Peruvian De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți usturoiul și piperul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
2
Se presară cu sare și se amestecă cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați pasta de usturoi-chile și jumătate din scallions și prăjiți până când pasta este aurie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați cojile de creveți și știuleții de porumb și gătiți, amestecând, până când cojile sunt roșii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 15 minute. Se strecoară bulionul și se întoarce în oală; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline, scallions rămase și boabele de porumb; gatiti pana cand porumbul este auriu, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
10
Adăugați 1/2 cană de apă și amestecați, răzuind tigaia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați amestecul de porumb într-un blender; adăugați 1 1/2 căni de apă și 2 lingurițe de sare și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați amestecul piure în oală cu bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați dovlecelul, cartoful și laptele evaporat în oală. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până când legumele sunt fragede, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Adăugați midii în oală, acoperiți și gătiți până când încep să se deschidă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Adăugați creveții și fluturașul și fierbeți, amestecând ușor, până când tocmai ați fiert, 3 până la 4 minute. Se amestecă ușor gălbenușurile de ou și se gătește 1 minut, apoi se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 3 minute. Se condimentează cu sare și se acoperă cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CambulăCambulă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
16
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista