Supă Minunată De Tăiței De Pui

Supă Minunată De Tăiței De Pui
Reteta minunat supa de pui taitei poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. 455 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de dafin, iarbă de lămâie, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal ieftin pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minunată De Tăiței De Pui, Supă de tăiței de pui (sau supă de tăiței de curcan), și Supă De Tăiței Cu Tăiței Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și apa într-o oală mare la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, degresând grăsimea după cum este necesar, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați ceapa înjumătățită, frunzele de dafin, boabele de piper, țelina întreagă, morcovii întregi și iarba de lămâie în oală și fierbeți, acoperite 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se strecoară bulionul și se rezervă puiul. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea și tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Întoarceți stocul strecurat în oală la foc mare și amestecați baza de pui, țelina tocată și morcovii tocați. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe 20 de minute, sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De PuiBaza De Pui
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați frunzele de țelină și amestecați în oală cu tăiței. Se fierbe la foc mic până se fierb tăiței, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă puiul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Supă de tăiței de pui în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neacoperit. Chardonnay neacoperit sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Ecomo. Freemark Abbey Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Abația Freemark Sauvignon Blanc
Abația Freemark Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2008 este frumos, cu o culoare paie verzuie deschisă. Aroma inițială este piersica albă, cu iarbă de lămâie, portocală subtilă mandarinăși un ușor condiment de stejar. Aroma exprimă o mineralitate care completează componentele fructelor de citrice, pepene verde, iarbă de lămâie și portocală mandarină.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista