Supă italiană de nuntă pentru petrecere
Supa italiană de nuntă pentru petreceri este un fel principal mediteranean. Pentru 2,53 dolari per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 12 porții. O porție conține 449 de calorii , 48 g de proteine și 19 g de grăsimi . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Mergeți la magazin și cumpărați ou, ceapă, spanac și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost excelentă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Este perfectă pentru iarnă . Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fursecurile mexicane autentice de nuntă , Scones cu pere și coriandru pentru nuntă regală și Sosul cald de petrecere cu brânză și bacon .
Instrucțiuni
Într-o oală mare, la foc mediu, combinați supa de pui, spanacul, ceapa, morcovii și țelina.
Amestecați bine și lăsați să fiarbă la foc mic.
Într-un bol mare separat, combinați carnea tocată de vită, pesmetul și oul și amestecați bine. Formați chiftele cu diametrul de 1,2 cm din amestec și puneți-le cu grijă în supă.
Puneți bucăți de piept de pui în supă și reduceți focul la mic. Lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de 1 oră.
Adăugați pastele cu 30 de minute înainte de servire și condimentați cu sare și piper după gust.