Supă groasă de vită și legume

Supă groasă de vită și legume
Carnea de vită și supa de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fasole, ceapă, varză savoy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Legume Groase, și Supă De Legume Groase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă rece pentru a acoperi cu 2 inci într-un castron la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se usucă gambele și se presară cu piper și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc (în loturi, dacă este necesar), întorcându-se, aproximativ 6 minute în total, și transferați cu clești într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Gatiti ceapa in grasimea ramasa in oala la foc moderat, amestecand, pana devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați carnea rumenită împreună cu orice sucuri acumulate în castron, morcovi, 8 căni de apă, bulion de vită și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, acoperit, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Îndepărtați gambele cu o lingură cu fante și transferați-le pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați carnea în bucăți de 1 inch, aruncând oasele și readuceți carnea în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Între timp, fierbeți fasolea lima în restul de 4 căni de apă într-o cratiță de 4 litri, acoperită, până când este fragedă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Scurgeți în colander.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Se curăță cartofii și se taie cubulețe de 1 inch, apoi se adaugă în supă cu fasole lima și roșii cu sucul lor și se fierbe, acoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
12
Adăugați varză și fasole verde și fierbeți, neacoperite, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1
* Fasolea poate fi înmuiată până la 12 ore. * Pentru a înmuia rapid fasolea: acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într - o oală de 5 până la 6 litri și aduceți la fierbere, neacoperită. Se fierbe fasolea, neacoperită, 2 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperită, 1 oră. * Supa este cea mai bună atunci când este făcută cu 1 zi înainte (pentru a oferi aromelor timp să se dezvolte). Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți și, dacă este necesar, subțiați cu apă. * Supa răcită poate fi înghețată într-un recipient etanș 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista