Supa galbenă de mazăre tăiată necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 351 de calorii, 22 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână mazăre, suc de lămâie, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de mazăre galbenă, Supa de mazăre și Supa de mazăre.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și țelina în ulei și unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulion; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați mazărea; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când mazărea este fragedă.