Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa franceză de ceapă și mere. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 228 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu sodiu inferior, frunze de dafin, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză De Mere, Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, și Supă de ceapă franceză fără mere și fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Continuați să gătiți 50 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați piper, măr, crenguțe de cimbru și frunze de dafin; gatiti 3 minute sau pana cand merele se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Măr
Piper
4
Adauga vin; gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați bulion și cidru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Aruncați frunzele de dafin; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Oțet
Bulion
Cidru
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
7
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; se fierbe 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri de supă rezistente la cuptor. Împărțiți crutoanele uniform între boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Brânză
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
10
Așezați bolurile pe tigaia cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza se topește.