Supă de vită și orz I

Supă de vită și orz I
Supă de vită și orz s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sare kosher, orz, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz de vită pentru 2, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele de vită într-un aragaz lent de dimensiuni mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați sare, tulpini de țelină, ceapă, buchete garnis, piper, morcovi, pătrunjel și usturoi. Umpleți aragazul lent la 2 inci de vârf cu apă fierbinte și gătiți timp de 6 ore, acoperit la foc mare, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați orz și gătiți încă 2 ore amestecând ocazional sau până când carnea poate fi îndepărtată cu ușurință din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți și aruncați ceapa, buchetele garnis, țelina și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
5
Transferați oasele într-un vas și îndepărtați carnea din oase, având grijă să nu scoateți cartilajul sau zgârierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Puneți carnea înapoi în supă, amestecați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista