Supă de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți cu brânză

Supa de carne de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți Cheesy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, zahăr brun, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un FODMAP prietenos dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de vită și ceapă cu crutoane de biscuiți cu brânză, Caserola de fasole cu biscuiți și carne de vită, și Supă de paste și chiftele cu crutoane cu brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, gătiți carnea de vită, amestecul de supă de ceapă și piperul la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase pentru supă.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti descoperit 10 minute.
Între timp, încălziți cuptorul la 218°. pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, parmezanul și 1/4 cană de apă până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafața de lucru presărată cu amestec Bisquick suplimentar; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori.
Pe foaia de cookie, Apăsați sau rotiți aluatul într-un dreptunghi de 12x6 inci, gros de 1/4 inch.
Tăiați în 8 pătrate, dar nu separați.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți supa de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Scoateți crutoanele din cuptor; se presară cu brânză elvețiană. Setați controlul cuptorului la fiert.
Tăiați și separați ușor crutoanele. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când brânza este spumoasă și ușor rumenită.
Supă de oală în 4 boluri; plutiți 2 crutoane în fiecare bol.