Supă de Scallion și cartofi

Supă de Scallion și cartofi
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de Scallion și cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, cartofi noi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi-Scallion Latkes, Clătite Crocante De Cartofi Scallion, și Fidea de cartofi cu Bacon și Scallion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați scallions și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1
Adăugați aromă și textură amestecând în 1 cană boabe de porumb congelate în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista