Supa de salată și tarhon este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată română, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Salată De Salată De Tarhon, Salată Bibb Cu Vinegretă De Tarhon, și Salată De Salată De Pui Cu Tarhon De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți prazul și usturoiul în tigaie și gătiți încet și amestecați 10 minute, sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă bulionul de pui și sarea. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Sare
4
Creșteți căldura la mediu scăzut și amestecați salata română. Gatiti 5 minute. Se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tarhon
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un blender, amestecați supa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți supa în cratiță și încălziți la foc mediu. Condimentează cu sare și piper după gust.