Supă de salată și tarhon
Supa de salată și tarhon este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată română, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Salată De Salată De Tarhon, Salată Bibb Cu Vinegretă De Tarhon, și Salată De Salată De Pui Cu Tarhon De Lămâie.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Puneți prazul și usturoiul în tigaie și gătiți încet și amestecați 10 minute, sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Se amestecă bulionul de pui și sarea. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 15 minute.
Creșteți căldura la mediu scăzut și amestecați salata română. Gatiti 5 minute. Se amestecă tarhonul.
Într-un blender, amestecați supa până se omogenizează.
Întoarceți supa în cratiță și încălziți la foc mediu. Condimentează cu sare și piper după gust.