Supă De Porc Și Hominy

Supă De Porc Și Hominy
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de porc și Hominy ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 617 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sango o Cus-Cus (carne de porc, cartofi și supă de Hominy), Carne de porc și Hominy în supă de ardei iute roșu / tocană, și Posole (supă mexicană cu carne de porc și hominy) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Condimentează generos carnea de porc cu sare și piper. Când uleiul strălucește, carnea brună pe toate părțile, aproximativ 7 minute în total. Se Reduce focul la mediu, se adauga ceapa si usturoiul si saut-ul, amestecand periodic, pana incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați bulion de pui, oregano, pulbere de ancho și pulbere de chile de aredrbol în tigaie. Se amestecă pentru a se combina și se condimentează cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Se aduce la fierbere, se acoperă și se transferă la cuptor pentru a găti până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți supa din cuptor și transferați carnea de porc din bulion într-un platou pentru a se răci. Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați carnea și aruncați orice grăsime sau gristle. Se strecoară bulionul și se întoarce lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carne de porc hominy și mărunțită. Se condimentează cu sare, dacă este necesar, și se fierbe la foc mediu timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
HominyHominy
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se toarnă imediat în boluri și se servește cu pene de tei, avocado, ceapă roșie, coriandru, ridichi și chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista