Supa de plăcintă cu dovleac întreg este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 6 porții. O porție conține 204 calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 527 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv accesibil pentru Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați smântână groasă, frunze de cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de plăcintă cu dovleac întreg, Supa de plăcintă de dovleac cu scorțișoară Marshmallows, Pepita Streusel și Whipped Crème Fraîche și Hummus dulce de dovleac cu semințe de dovleac prăjite.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți un capac pe vârful dovleacului tăind în jurul tulpinii la un unghi de 45 de grade. Asigurați-vă că deschiderea este suficient de mare pentru a funcționa în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Îndepărtați semințele și fibrele cu o lingură de metal sau o lingură pentru înghețată și foarfece de bucătărie. Rezervați semințele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
5
Ungeți exteriorul dovleacului și capacul cu ulei vegetal. Ungeți o cratiță rotundă suficient de mare pentru a ține dovleacul și puneți dovleacul înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6
Combinați untul, ceapa, sarea, usturoiul, merele, bulionul de pui și smântâna groasă în dovleac gol. Puneți la loc capacul dovleacului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Coaceți timp de 1 1/2 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți capacul.
9
Adăugați brânza de capră și cimbru și coaceți încă 30 de minute, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți dovleacul din cuptor și răzuiți ușor o parte din carne în amestecul de supă. Faceți piure cu un blender de imersie până la consistența dorită, având grijă să evitați părțile laterale și fundul dovleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.