Supă de paste cu fasole albă și roșii uscate la soare

Supă de paste cu fasole albă și roșii uscate la soare
Supă de paste și fasole albă cu roșii uscate la soare durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 6 porții și costă 2,72 USD per porție. O porție conține 448 de calorii , 22 g de proteine și 18 g de grăsimi . Un amestec de ceapă, sare, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Merge bine ca fel principal destul de ieftin. Va fi un succes la evenimentul dvs. de iarnă . O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 73% . Salata de quinoa și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate , ouăle coapte cu sparanghel și roșii uscate la soare și puiul cu roșii uscate la soare și măsline sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați fasolea; înmuiați conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul și puneți fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Într-o oală olandeză, sotați ceapa, morcovii și feniculul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și foile de dafin; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Adăugați supa și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră. Adăugați pastele, roșiile, pătrunjelul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic 15 minute sau până când fasolea și pastele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se servește cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista