Supă De Mazăre În Stil Newfoundland
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de mazăre în stil Newfoundland. Această rețetă face 10 porții cu 234 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă, carne de vită sărată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Supa de mazăre divizată în stil sudic a mamei, Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată, și Supă De Cod Din Newfoundland sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-un recipient și acoperiți cu apă. Înmuiați peste noapte la frigider pentru a îndepărta excesul de sare.
Scurgeți, clătiți și tăiați cubulețe mici înainte de utilizare.
Aduceți carnea de vită cubată, mazărea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când mazărea s-a înmuiat și s-a dizolvat în cea mai mare parte, aproximativ 30 de minute. Amestecați sau bateți frecvent pentru a ajuta mazărea să se dizolve și pentru a împiedica supa să ardă pe fundul oalei. Amestecați morcovii, napii și piperul negru, continuați să fierbeți până când legumele s-au înmuiat, încă aproximativ 15 minute.