Supă de linte cu lămâie
Supa de linte cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 240 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, morcov, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Linte Cu Lămâie Și Rozmarin, Supă De Linte Roșie Cu Lămâie, și Supă De Linte Cu Cremă De Iaurt Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, chimenul, sarea kosher, piperul negru și 1/8 linguriță de pudră de chili. Gatiti si amestecati inca 2 minute pana cand condimentele sunt parfumate.
Se amestecă bulionul de pui, lintea și morcovul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când lintea este moale, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă jumătate din supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit. Nu curățați toată supa, lăsați-o puțin groasă.
Se amestecă sucul de lămâie și coriandrul, apoi se condimentează după gust cu sare.
Stropiți cu ulei de măsline și un strop de pudră de chili pentru a servi.