Supă De Linte, Bile De Curmale, Salată De Țelină

Supă De Linte, Bile De Curmale, Salată De Țelină
Supa de linte, bile de curmale, salata de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 373 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de curmale și țelină, Supă de țelină și păstârnac cu ceapă verde-bile Matzo de mărar, și Salată De Linte, Rucola Și Rădăcină De Țelină Cu Caviar Francez.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Pune deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Puneți pasta de roșii și 7 litri (6,6 kilograme) de apă rece într-un vas mare nereactiv la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Bateți ocazional pe măsură ce apa fierbe, apoi reduceți focul pentru a menține un fierbere blând și gătiți timp de aproximativ 1 oră sau până când s-a redus cu aproximativ un sfert. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți de pe foc dacă ceapa nu este gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Între timp, clătiți bine coriandrul și pătrunjelul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Tăiați ceapa în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Puneți bucățile într-un robot de bucătărie și pulsați până devin o ciupercă.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați cât mai multe ierburi se potrivesc în robotul de bucătărie. Pulsați mașina, adăugând cantități mici de apă rece, dacă este necesar, pentru a permite lamei să se rotească. Pe măsură ce ierburile scad în volum, adăugați ierburile rămase și frunzele de țelină și continuați să pulsați. Opriți-vă din când în când pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc și amestecați ierburile pentru a le redistribui. Rulați mașina timp de până la 10 minute, până când amestecul este aproape lichefiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați amestecul într-o cratiță mare și amestecați amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați restul de 5 căni (1,2 kilograme) apă rece la ceapă și aduceți la fierbere ușoară la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor aproximativ 1 oră sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Amestecați amestecul de ceapă în oală, reveniți la foc mic și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore, degresând orice impurități care se ridică la vârf, până când supa s-a redus cu aproximativ o treime până la puțin peste 4 litri (4 kilograme).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Tăiați o fantă longitudinală pe o parte a fiecărei date, Deschideți-o așa cum ați face o carte și îndepărtați groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
2
Tăiați curmalele pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 benzi. Folosind vârful degetelor, modelați fiecare bandă într-o minge aspră. Dacă țineți partea pielii orientată spre exterior, mingea va fi mai puțin lipicioasă și se va ține mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
3
Se toarnă un bazin puțin adânc de ulei de măsline într-un castron mic. Frecați puțin din ulei pe centrul unei palme, puneți o minge de curmale pe ea și folosiți degetul arătător al celeilalte mâini pentru a rula curmala într-o minge netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DateDate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți mingea în vasul cu ulei și repetați cu restul curmalelor, adăugând mai mult ulei în vas, după cum este necesar, pentru a menține bilele de curmale acoperite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Puneți lintea într-o cratiță, adăugați 6 căni (1,4 kilograme) apă rece și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti lintea timp de 10 pana la 12 minute, amestecandu-le din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, umpleți un castron mare cu apă rece. Gustă o linte. Când au început să se înmoaie, dar sunt încă ferme în centru, scurgeți-le într-o strecurătoare cu ochiuri fine, clătiți-le cu apă rece și scufundați-le în vasul cu apă rece până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Îndepărtați tulpinile de țelină exterioare dure și rezervați-le pentru o altă utilizare. Ciupiți frunzele de pe tulpinile interioare și așezați frunzele într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați tulpinile în zaruri de 1/8 inch; ai nevoie de 1 cană (120 grame).
3
Puneți țelina tăiată cubulețe într-un castron mic, aruncați cu uleiul de măsline și pătrunjelul și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Odată ce supa s-a redus, adăugați lintea; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2
Bateți împreună făina, apa și drojdia într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei până se spumează și clocotește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Șoptind constant, adăugați amestecul de făină în supă, apoi amestecați cu o lingură de lemn cu fund plat, răzuind fundul oalei, în timp ce aduceți supa la foc mic la foc mediu. (Căldura mare ar putea face ca făina să se lipească de fundul oalei.) Fierbeți supa ușor, amestecând des, timp de 10 minute. Condimentează după gust cu sare, scoate supa de pe foc și amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți și uscați frunzele de țelină. Folosind 2 linguri de supă, formați salata de țelină într-o formă de quenelle sau fotbal și așezați-o spre marginea fiecărui bol de supă. Stivați aproximativ 8 bile de întâlnire alături de fiecare quenelle. (Dacă ajungeți cu bile de curmale suplimentare, păstrați-le la frigider și adăugați-le în salate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
DateDate
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Puneți cu grijă supa în jurul garniturilor, astfel încât un pic din salata de țelină și bilele de curmale să rămână vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
DateDate
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Stropiți o parte din uleiul de măsline care rămâne în vasul de salată de țelină peste supă și garnisiți cu frunzele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Extras din Mourad: noul marocan de Mourad Lahlou. Drepturi de autor 2011 de Mourad Lahlou; fotografii drepturi de autor 2011 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.

Ingrediente

0ardei habenero1/8 linguriță drojdie uscată activă (nu crește rapid)1/8 linguriță drojdie uscată activă (nu crește rapid)1buchetRezervat de țelină (de sus)Rezervat de țelină (de sus)35ardei habeneroFrunze verzi din 1 buchet de țelină, aproximativ 3 căni ; tulpini rezervate pentru garniturăFrunze verzi din 1 buchet de țelină, aproximativ 3 căni ; tulpini rezervate pentru garnitură2ciorchini(8 uncii/224 grame) numai coriandru, frunze și tulpini fragede(8 uncii/224 grame) numai coriandru, frunze și tulpini fragede288ardei habenero1/2 căni de linte verde uscată, de preferință Franceză, culese și clătite1/2 căni de linte verde uscată, de preferință Franceză, culese și clătite121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei de măsline extra virginUlei de măsline extra virgin27ardei habenerolinguri ulei de măsline extravirginlinguri ulei de măsline extravirgin1buchet(4 uncii / 112 grame) pătrunjel cu frunze plate, numai frunze și tulpini fragede(4 uncii / 112 grame) pătrunjel cu frunze plate, numai frunze și tulpini fragede8ardei habenerolinguri tocat pătrunjel cu frunze platelinguri tocat pătrunjel cu frunze plate44ardei habenero1/3 cană făină universală1/3 cană făină universală6ardei habenerolingură de coriandru măcinatlingură de coriandru măcinat8ardei habenerolingură de chimen măcinatlingură de chimen măcinat2ardei habenerolinguriță ghimbir măcinatlinguriță ghimbir măcinat3ardei habenerolinguriță piper alb măcinatlinguriță piper alb măcinat1ardei habenero1/2 linguriță de turmeric măcinat1/2 linguriță de turmeric măcinat121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat27ardei habenerolinguri sare kosherlinguri sare kosher45ardei habenerolinguri suc proaspat de lamaie, sau dupa gustlinguri suc proaspat de lamaie, sau dupa gust12Medjool datesMedjool dates0ardei habenero1/4 linguriță fire de șofran1/4 linguriță fire de șofran4ardei habenero1/2 lingurițe boia dulce1/2 lingurițe boia dulce484ardei habenerocupe pastă de roșii (nu concentrat dublu)cupe pastă de roșii (nu concentrat dublu)8Ceapa galbena medie, tocata(7,6 kg) apă rece(7,6 kg) apă rece468ardei habenerocupe de apă caldă (aproximativ 110 F)cupe de apă caldă (aproximativ 110 F)680ardei habenero1/2 lire ceapă galbenă1/2 lire ceapă galbenă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista