Supă de linte și Cactus (Mama )
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de linte și Cactus (mama) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 206 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 84 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Orez spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o oală de supă cu 3 căței de usturoi. Se amestecă lintea și 1 1/2 linguri de bulion de pui. Se fierbe la foc mediu-mic până când lintea este aproape moale, aproximativ 1 oră.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie și gătiți și amestecați ceapa și 2 căței de usturoi tocați până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșia și continuați să gătiți și amestecați până când Roșia își eliberează sucul, încă aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de roșii în supa de linte împreună cu chimenul și încă 2 lingurițe de bulion de pui sau după gust. Aduceți supa la foc mic, amestecați nopalele și cartofii și gătiți la foc mic până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.