Supă de leuștean și salată verde
Supa de leuștean și salată ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de leuștean, frișcă grea, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de vară răcită, leuștean și supă de mazăre de grădină, Supă proaspătă de mazăre și leuștean, și Supă de dragoste pentru primăvară.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați prazul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați 4 căni de apă, orez și sare. Acoperiți și gătiți la foc mic (ridicați capacul pentru a verifica și reduceți focul dacă este necesar) până când orezul este foarte moale, aproximativ 20 de minute. Se amestecă lovage și romaine. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți 2 minute.
Amestecați supa, în loturi, într-un blender până când este foarte netedă. Întoarceți supa în tigaie, amestecați smântâna și aduceți la foc mic. Se toarnă în boluri, se condimentează cu sare după gust și se ornează cu frunzele de leuștean rămase.
* Puteți înlocui pătrunjelul cu frunze plate pentru leuștean, dar creșteți cantitatea la 1 1/2 căni (1 oz.).