Supă de legume de iarnă
Supa de legume de iarnă ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6. Pentru 2,27 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 402 de calorii . 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Un amestec de ceapă, fasole lima, bulion de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 74% . Rețete similare includ Supa de legume de iarnă , Supa de legume de iarnă și Supa de legume de iarnă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, combinați bulionul cu cartofii, roșiile, fasolea și ceapa și asezonați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu. Gătiți supa până când cartofii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc, se adauga porumbul si se serveste. Ajustați condimentul după cum este necesar.