Supă de legume cu brânză
Supa de legume cu brânză este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. Acest fel principal are 507 calorii, 13 g de proteine și 45 g de grăsime per porție. Pentru 1,33 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Dacă aveți la îndemână țelină, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Cheesy Veggie Chowder, Cheesy Veggie Quesadilla și Veggie Cheesy Bread.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topește 1/4 cană de unt la foc mediu.
Se caleste ceapa, morcovul, telina, ardeiul si rosiile in untul topit pana se inmoaie. Cu ajutorul unui blender sau robot de bucatarie, face piure de legume cu bulion de legume; pus deoparte.
Într-o oală separată, topește 1/2 cană de unt rămasă. Se amestecă încet făina, apoi se amestecă jumătate și jumătate. Când este cald, amestecați încet brânza până se topește.
Amestecați piureul de legume și serviți.