Supă de legume și fasole de grădină

Supă de legume și fasole de grădină
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Supa de legume și fasole de grădină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, fasole cannellini, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Supă De Legume De Grădină, Supă De Legume De Grădină, și Supă De Legume De Grădină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția boabelor de dovlecei și cannellini și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 15 minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Adăugați dovleceii și cannellini și gătiți până când dovleceii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista