Supă De Fasole Yankee
Supa de fasole Yankee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 403 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți melasă, morcov, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Oală De Fasole Yankee Cu Aragaz Lent, Yankee Beware Soup & Ziua Mondială A Diabetului, și Crupe Yankee.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid. Puneți fasolea deoparte. În aceeași tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
În picături, sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă frunzele de morcov și țelină. Întoarceți fasolea în tigaie.
Adăugați apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-3/4 până la 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Se amestecă laptele, melasa, sarea și slănina.
Scoateți aproximativ 2-1 / 2 căni de supă;se răcește ușor.
Se pune într-un blender sau robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se curăță. Reveniți la tigaie; încălziți.