Supă de fasole neagră cu slănină și cârnați

Supă de fasole neagră cu slănină și cârnați
Supa de fasole neagră cu slănină și cârnați este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână, pastă de roșii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Supă de fasole neagră cu cârnați, Supă de fasole neagră cu slănină, și Supă de fasole neagră cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant; scoateți slănina și puneți-o deoparte, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Călește ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în picături 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați slănină și amestec de legume. Procesați 1 1/2 minute sau până la omogenizare. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; adăugați amestec de slănină, 2 cutii de fasole neagră, bulion de pui și următoarele 8 Ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați 1 cutie de fasole neagră rămasă într-un castron; se pasează cu o furculiță și se adaugă la amestecul de supă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până se îngroașă. Supă de oală în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
5
Garnisiți cu frunze proaspete de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate11
Revista