Supă de fasole neagră cu orez și Sherry
Supa de fasole neagră cu orez și Sherry necesită aproximativ 16 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD per porție. Acest fel principal are 560 de calorii , 23 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Allrecipes. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de vită, cimbru măcinat, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 55% . Rețete similare includ supă de țelină, caju și Sherry , fructe de mare Newburg (scoici, creveți și cod într-un sos de cremă de șezez) și friptură cu sos de brânză albastră .
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un castron mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă.
Lăsați la macerat 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea și puneți-le într-o oală mare la foc mediu cu bulion de vită, bulion de pui, jaret de șuncă, ceapă, morcov, pătrunjel, usturoi și cimbru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 6 până la 8 ore.
Strecurați supa într-o cratiță mare, rezervând amestecul de fasole.
Scoateți jaretul de șuncă și aruncați-l. Amestecul de fasole se face piure într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Se amestecă în bulionul rezervat. Gatiti la foc mic 2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
În ultimele 20 de minute de gătit, aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți 20 de minute.
Pune supa în șase boluri. Acoperiți cu orez fiert, o lingură de sherry și o stropire de ceapă roșie.