Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., supa de fasole neagră cu Mojo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, oregano, usturoi și coaste de porc. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de fasole neagră cu Mojo, Burgeri cubanezi de fasole neagră și orez Mojo cu Slaw + Tostones de usturoi, și Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și porumb carbonizat și Salsa de fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar.
Instrucțiuni
1
Puneți fasole neagră, coaste de porc, apă, rom, jumătăți de cap de usturoi, ceapă, sare, foi de dafin, oregano, chimen și ardei roșu zdrobit într-un aragaz lent; acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este fragedă și carnea cade de pe oasele coastei, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Grăsime De Porc înapoi
Coaste De Porc
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți coastele din supă. Folosind un blender de imersie portabil, curățați parțial supa până când este cremoasă, dar are totuși o textură din fasole întreagă. (Sau curățați jumătate din supă într-un blender și amestecați-o înapoi în aragazul lent.) Trageți carnea din oasele coastei, mărunțind-o în bucăți mari și amestecați-o în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde până când usturoiul este auriu, 1 până la 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie, coriandrul și sarea și se lasă deoparte până sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu niște mojo. Treceți mojo-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional