Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Supa de fasole neagră durează aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,34 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 220 de calorii , 11 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Mergeți la magazin și luați piper, cimbru, fasole neagră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Cu un scor de 82% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau neagră) Pastă de fasole) .

Instrucțiuni

1
Pune fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Aduceți fasolea în tigaie; se adauga bulion si apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa, țelina, morcovul, ardeii și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați pasta de roșii, ierburile și condimentele la amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Se adauga legumele sotate; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Ornați cu roșii tăiate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Armon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
NV Armon
NV Armon
Este o băutură foarte răcoritoare, cu aromă aromată de tip boabe pline. Există note de stafide întunecate ale nasului cu căpșuni proaspete atrăgătoare. Cel mai bine se servește rece cu cuburi de gheață, ca desert la orice masă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate65
Revista