Supă de Escarole, fasole și cârnați cu parmezan
Supa de Escarole, fasole și cârnați cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ceapă pre-tăiată, escarole, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă, Supă de Escarole și parmezan cu chiftele de pui, și Supă consistentă de Escarole, orz și parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, bulbul de fenicul, usturoiul și cârnații; gătiți 7 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând frecvent pentru a se sfărâma.
Adăugați bulion, 1 cană de apă și fasole. Acoperiți; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă escarola; gatiti 4 minute sau pana cand escarola se ofileste. Împărțiți supa uniform între 4 boluri; se presară cu parmezan.