Supă de dovleac de arțar

Supă de dovleac de arțar
Supa de dovleac de arțar necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 496 de calorii, 29 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 3,39 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați praz, dovleac, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de dovleac și păstârnac de arțar, supa de dovleac prăjită cu banane glazurate cu arțar și supa de dovleac prăjită cu banane glazurate cu arțar.

Instrucțiuni

1
Pierceți gâtul dovleacului în mai multe locuri cu un cuțit ascuțit. Pune la microunde, descoperit, la putere maximă, timp de 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați dovleacul între gât și bulb. Curățați gâtul și tăiați-l în cuburi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Scoateți și aruncați semințele și membrana din bulb, lăsând aproximativ 1/2 inch. coajă; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Puneți într-o folie de 13 inchi. x 9-in. tava de copt; acoperiți cu 4 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când untul este topit și dovleceii sunt încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, căliți ceapa, prazul și țelina în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați cuburi de dovleac, bulion și siropul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
8
Într-un blender, piureați supa în loturi mici până se omogenizează. Reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Stropiți suplimentar sirop în bolurile de dovlecei. Umpleți cu supă; stropiți cu sirop suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se presara cu nucsoara. Congelați supa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Revista