Supă de dovleac, cartof dulce, praz și lapte de cocos

Supa de dovleac, cartof dulce, praz și lapte de nucă de cocos este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de legume, lapte de nucă de cocos, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Supă de cartofi dulci curry cu lapte de nucă de cocos, Supă de ardei roșu de cartofi dulci și lapte de cocos (vegan, fără gluten, fără soia), și Varză cu cartof dulce în lapte de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa și prazul și gătiți câteva minute, până se înmoaie. Se amestecă dovleacul, cartoful dulce și bulionul de legume. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți căldura la minim.
Se fierbe aproximativ 15 minute, până când legumele sunt fragede. Mash legumele grosolan folosind un masher de cartofi. Se amestecă laptele de nucă de cocos, se condimentează cu sare și piper și se servește.