Supă de conopidă cu ulei de arpagic și crostini de secară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de conopidă cu ulei de arpagic și Crostini de secară. Această rețetă face 8 porții cu 474 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de conopidă cu ulei de arpagic și pâine picantă cu usturoi, Supă cremoasă de conopidă cu capere crocante și ulei de arpagic, și Crostini de castraveți cu usturoi și cremă de brânză de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un filtru de cafea într-un pahar; pus deoparte. Blanch arpagic timp de10 secunde într-o cratiță medie de fierbereapă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Cafea
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mediude apă cu gheață pentru a se răci. Strângeți arpagicul uscat; se toacă grosier și se pune într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Add3 / 4 cană ulei; pur și simplu până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Se toarnă prinfiltrul de cafea; lăsați să se scurgă timp de 3 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider(nu apăsați pe solide). Faceți înainte: poate fifăcut cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
5
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
6
Felii de pâine perie (sau aruncați cuburi de pâine) CU1 lingură ulei de măsline; aruncați cu crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ulei De Măsline
Rozmarin
7
Transferați pe foaia pregătită; coaceți până când sunt crocante,aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească complet.Aruncați crenguțele de rozmarin. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați capul întreg de copil într-un vas mare de copt, frecați cu 4 linguri de unt și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați 1/2 cană de apă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Coaceți neacoperit, cort cu folie dacă conopida începe sămaro, până când un cuțit introdus în miez nu întâmpină rezistență, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Folie De Aluminiu
5
Scoateți conopida din cuptor; lasa sa se raceasca.Se toacă grosier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță marepeste foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Adăugați ceapa; gatiti,amestecand ocazional, pana cand ceapa este moaleși translucid, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Adaugăconopidă și 4 căni de apă. Fierbeti pana laconopida este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, pur și simplu în blender până se omogenizează. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Întoarceți supa în oală și aduceți la foc mic,adăugând mai multă apă dacă este prea groasă. Condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc și se amestecărămânând 6 linguri de unt și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Servim cald în boluri puțin adânci. Restul crostini pemarginea fiecărui castron sau împrăștiați crutoane peste;stropiți cu ulei de arpagic.