Supă de conopidă și ardei roșu
Conopida și supa de ardei roșu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, țelină, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați șalotă și țelină; gatiti 5 minute, amestecand continuu.
Adăugați bulion și apă; aduceți la fierbere.
Adăugați conopida, ardeiul gras, cartoful și frunza de dafin; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă laptele și piperul negru. Se răcește ușor; aruncați frunza de dafin.
Așezați 1 1/2 căni de supă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa piure într-un castron mare. Repetați procedura cu o supă suplimentară de 1 1/2 cești.
Adăugați supa rămasă în supa purificată și amestecați busuiocul. Întoarceți supa în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc. Puneți 2 căni de supă în fiecare din cele 5 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de smântână.