Supă De Ceapă Franceză De Toamnă

Supă De Ceapă Franceză De Toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de ceapă franceză de toamnă. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 345 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ceapă, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un aragaz lent la foc mic și puneți jumătate din unt pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați ceapa și merele; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
3
După ce timpul de gătit a trecut și merele și ceapa sunt moi, se toarnă coniacul, bulionul de pui și cidrul de mere. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 până la 2 ore, până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Cidru De MereCidru De Mere
MărMăr
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă împreună scorțișoara, zahărul și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
6
Se întinde pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
7
Așezați scorțișoara de pâine cu fața în sus pe o foaie de copt și fierbeți până se prăjește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Scoateți din cuptor, răsturnați feliile, astfel încât scorțișoara să fie pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Presărați brânză Gouda deasupra și reveniți la broiler până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GoudaGouda
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Puneți supa în boluri de servire și acoperiți cu felii de pâine prăjită, cu brânză în sus pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista