Supă de cartofi prăjiți cu usturoi și șalotă cu crutoane cu brânză

Supă de cartofi prăjiți cu usturoi și șalotă cu crutoane cu brânză
Usturoiul prăjit și supa de cartofi de șalotă cu crutoane Brânzoase ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, baghetă de pâine, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă de ardei roșu prăjită cu crutoane de ierburi și usturoi, Supă de roșii prăjită cu crutoane de usturoi, și Supă de Praz de cartofi prăjiți cu crutoane de casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti supa, îndepărtați cojile de hârtie albă de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele); tăiați blaturile, lăsând capetele rădăcinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
SupăSupă
3
Așezați usturoiul într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Stropiți 1 lingură de ulei peste usturoi; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Adăugați șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Stropiți 1 lingură de ulei peste șalotă; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Mișto. Strângeți usturoiul pentru a extrage pulpa; cojiți șalotele. Aruncați piei. Puneți deoparte pulpa de usturoi și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați pulpa de usturoi, șalotele decojite și vinul. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
VinVin
10
Se amestecă bulionul, cartoful și cimbru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
CimbruCimbru
11
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Întoarceți amestecul de piure în tigaie; se amestecă laptele, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în amestecul de piure. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Pentru a pregăti crutoane, așezați felii de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Acoperiți ușor blaturile de pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrutoaneCrutoane
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Presărați brânzeturile uniform peste feliile de pâine, întorcându-le o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
18
Coaceți 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Se servește cald cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista