Supă De Cartofi De Nap
Reteta supa de cartofi napi se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Acest hor d ' oeuvre are 279 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, nucșoară, napi tineri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 105 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de nap de mătase și cartofi, Cremă de supă de nap, cartofi și praz, și Napi Și Cartofi.
Instrucțiuni
Saut cca. ceapa în unt: într-o oală mare, grea, cu fund gros, topiți untul la foc mediu până se spumează. Când spuma de unt dispare, adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați napii tăiați felii și cartofii și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand napii si cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați bulionul de pui și creșteți focul pentru a aduce la foc mic. Acoperiți parțial și gătiți la foc mediu până când napii și cartofii sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Pur și simplu supa: lucrând în loturi, pur și simplu supa într-un blender până se omogenizează complet. Întoarceți supa în oală și condimentați cu sare și nucșoară proaspăt rasă. Puneți supa în boluri puțin adânci și garnisiți cu pătrunjelul înainte de servire.