Cârnați, dovleac și Arborio supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 35g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați câteva frunze de salvie, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de orez Arborio și varză Savoy, Supă de orez cu fasole albă și Arborio, și Supă De Cârnați De Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.
Instrucțiuni
1
Încălziți EVOO într-o oală de supă sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați frunza de dafin și dovlecelul și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară. Se amestecă stocul și jumătate și jumătate și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și adăugați varza. Se fierbe până când dovlecelul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De Toaletă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați orezul și fierbeți până se înmoaie, 18 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute. Se amestecă în salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Puneți supa în boluri puțin adânci. Top cu Parmigiano-Reggiano și un strop de EVOO. Nota bucătarului: supa, fără orez, poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
7
Adăugați orezul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper