Supă de anghinare cu mentă proaspătă

Supa de anghinare cu mentă proaspătă este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 127 de calorii . Pentru 2,17 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ceapă, felii de lămâie, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 86% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată colorată, crocantă de mere și pui cu mentă proaspătă și busuioc , Salată de vară cu fructe de pădure cu mentă proaspătă aleasă manual și supă catalană de dovlecel de roșii cu mentă și migdale prăjite .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați țelina, ceapa, 1/4 linguriță de sare și piper. Gatiti legumele pana sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați 2 căni de bulion și inimioarele de anghinare și aduceți la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ciorba se face piure, cate 1 cana odata, intr-un blender pana se omogenizeaza, adaugand spanacul si menta tocata cu ultima cana. Reveniți piureul în aceeași cratiță.
Amestecați restul de 1/4 linguriță de sare. Se încălzește la foc mic, diluând cu bulionul suplimentar cu 1/4 de cană dacă supa este prea groasă. Pune supa în boluri. Stoarceți o felie de lămâie peste fiecare bol de supă înainte de servire.