Supă De Șuncă De Linte-Orz

Supă De Șuncă De Linte-Orz
Rețeta supa de șuncă de linte-orz poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 5 porții cu 270 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cățel de usturoi, șuncă și piper. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte-Orz, Supă de linte și orz, și Supă De Orz De Linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa, țelina și usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă bulionul, lintea, busuiocul, oregano, rozmarinul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați șuncă și morcovi. Acoperiți și fierbeți încă 10 minute. Reveniți la fierbere; amestecați orzul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când orzul și lintea sunt fragede. Se amestecă roșiile; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Revista