Supă cu doi cartofi
Rețeta de supă cu doi cartofi poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . Pentru 2,47 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 517 calorii , 42 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 3 persoane. 111 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, cartofi roșii, piper și lapte evaporat. Este perfectă pentru iarnă . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 76% . Încercați Supă de ciocolată pentru doi , O supă, două feluri: legume cu bucăți mari și cremă de legume și Plăcintă cu șah în două feluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; adăugați supa și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când sunt aproape fierte. Între timp, într-o tigaie mică, căliți ceapa în ulei până se înmoaie; adăugați-o peste cartofi.
Într-un bol mic, combinați făina, laptele și laptele evaporat până se omogenizează; adăugați-l în amestecul de cartofi. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Reduceți focul; adăugați crema de brânză, pătrunjelul, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5-10 minute sau până când crema de brânză se topește și cartofii sunt fragezi, amestecând ocazional.
Decorați cu brânză elvețiană.