Supă cremoasă Reuben
Supa cremoasă Reuben durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 5 porții. O porție conține 369 de calorii , 14 g de proteine și 31 g de grăsimi . Pentru 1,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, făină, țelină și carne de vită conservată în saramură. Funcționează bine ca fel principal. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 36% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa surorii mele: Supă cremoasă de dovleac și conopidă cu curry , Salată de varză cremoasă, înșelător de necremoasă , și Supă cremoasă de praz cu Omega-3 .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa, țelina și ardeiul verde în unt până se înmoaie. Adăugați făina și amestecați până se omogenizează; adăugați treptat supa. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați smântâna, carnea de vită conservată în saramură, varza murată, sarea și piperul; încălziți (nu fierbeți). Adăugați brânza, amestecând până se topește.