Supă cremoasă de rucola și salată cu brânză de capră

Supă cremoasă de rucola și salată cu brânză de capră
Supa cremoasă de Arugulan și salată cu brânză de capră este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 152 calorii. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână, uncii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată cremoasă de paste de rucola cu brânză de capră și roșii, Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, și Supă cremoasă de roșii cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Garnitură: 2 1/2 uncii brânză de capră, feliată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2
Într-o oală medie încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie și începând să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați cartofii și stocul. Aduceți stocul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura și continuați să fierbeți, acoperite, până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați rucola și salata în oală și continuați să fierbeți, neacoperite până când verdele sunt fragede, încă 2 până la 3 minute. Folosind o lingură pliată, transferați cartofii și verdeața într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă suficient din stoc pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați smântâna, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
* Amestecați ingredientele împreună până se omogenizează. Aveți grijă să amestecați încet la început cu un prosop de bucătărie ținut strâns în partea superioară a capacului blenderului. Amestecarea ingredientelor fierbinți poate provoca suflarea capacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Turnați supa amestecată înapoi în oală cu stocul rămas. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se toarnă supa în 4 boluri de servire. Topiți fiecare supă cu brânză de capră feliată de 1/2 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți imediat.
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista