Sunset ' s Burritos Grandes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 168g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 3383 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $18.67 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți la îndemână cremă, umăr de porc, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Roșie Insulară (Habichuelas Coloradas Grandes), Nori la apus, și Apus De Soare Tropical.
Instrucțiuni
1
Ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă și îndepărtați tulpinile și semințele. Se toacă într-un blender până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați tequila, suc de lămâie, 1/4 cană de apă, usturoi, ulei, oregano și 3/4 linguriță. sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tequila
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
3
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii de 1/2 in. gros și 3 la 4 în. lung. Într-un castron, adăugați carne la marinadă. Se răcește cel puțin 15 minute și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ridicați carnea din marinată și filetați fâșiile pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Așezați frigarui paralel și aproximativ 2 in. separat pe o foaie de copt. Puneți marinada pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură directă medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați carnea frigăruită pe grătarul de gătit cu ulei (închideți capacul pe grătarul cu gaz). Gatiti, intorcand des, pana cand carnea este bine rumenita si crocanta, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Între timp, într - un 1 1/2-la 2-qt. puneți la foc mare, aduceți 3/4 cană de apă, orezul, sosul de roșii și restul de 1/4 linguriță. sare la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când lichidul este absorbit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Cu aproximativ 5 minute înainte ca carnea să fie gata, puneți fasolea și lichidul lor într-un 1-qt. pan și gătiți la foc mediu-mare până la barbotare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Ridicați carnea gătită pe un platou și acoperiți-o cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Încălziți 1 sau 2 tortilla la un moment dat pe grătar până se rumenesc ușor, dar încă moale, întorcându-se o dată, 30 până la 40 de secunde. Stivați pe platou sub folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Plăci de servire calde în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți carnea de pe frigarui pe o placă și tăiați-o în 1/4-in.- benzi largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Așezați tortilla plat. Spre o parte a fiecăruia, umpleți cu guacamole, cremă, carne de porc, fasole (inclusiv cea mai mare parte a lichidului), orez, brânză și coriandru; împărțiți 1 cană de salsa între burritos. Îndoiți părțile laterale și înfășurați bine pentru a închide. Lucrați rapid în timpul asamblării pentru a menține burritos fierbinte și serviți pe farfurii calde; dacă burritos se răcește, puteți înfășura fiecare în folie ușor unsă și încălziți într-un cuptor de 350 timp de 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La Gratar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Serviți salsa rămasă într-un castron pentru a adăuga după gust.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.