Sundaes Rocky Road

Sundaes Rocky Road
Rocky Road Sundaes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1048 calorii, 15g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenuș de ou, extract de vanillan, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, și Bomboane Rocky Road pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușul într-un castron mediu. Treceți treptat jumătate din amestecul de ciocolată în gălbenuș. Reveniți la aceeași tigaie. Se amestecă până când sosul înregistrează 140 F și menține temperatura timp de 3 minute, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
SosSos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Transferați în castron. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți gălbenușurile în castron. Aduceți smântâna, laptele, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți amestecul de smântână în gălbenușuri; reveniți la tigaie. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 2 minute (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ciocolată; bateți pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă laptele de cocos. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
6
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Acoperi; congela peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Puneți 1/3 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 25 de minute, împingând orice gelatină opacă sub suprafață pentru a se hidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Presărați jumătate de nucă de cocos în tigaie de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă, perindând părțile laterale ale tigaiei adesea cu o perie de patiserie umedă. Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Creșteți căldura la mare. Se fierbe fără a se amesteca până când termometrul înregistrează 238 F, aproximativ 4 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Se adaugă gelatină; se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Transferați în vasul mixerului rezistent. Bateți la viteză mare 4 minute pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați amidon de porumb și vanilie. Bate 30 de secunde. Îndoiți migdalele și ciocolata. Lingură în tigaie pregătită; răspândit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
VanilieVanilie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați nuca de cocos rămasă. Mișto. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți cu folie; a se păstra la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Tăiați în 25 de pătrate.
12
Scoateți înghețata în vase. Înghețată de top cu sos de fudge, frișcă și marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BezeleBezele
înghețatăînghețată
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
SosSos
13
* Disponibil pe piețele din India și America Latină și în multe supermarketuri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista