Sunca la cuptor a lui Michelle

Sunca la cuptor a lui Michelle
Șunca coaptă a lui Michelle ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 340 calorii, 47G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, marmeladă de portocale, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumbul Caramel al lui Michelle, Curry de pui cu nucă de cocos al lui Michelle, și Michelle ' s Lowcountry creveți și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați șunca în folie de aluminiu și puneți - o într-o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci; coaceți la 300 timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți șunca din cuptor și desfaceți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șuncă. Scor de grăsime pe șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se amestecă împreună marmeladă și ingredientele rămase în castron mic. Puneți glazura peste șuncă și coaceți 1 oră, ungând la fiecare 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista