Sunca la cuptor a lui Michelle
Șunca coaptă a lui Michelle ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 340 calorii, 47G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, marmeladă de portocale, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumbul Caramel al lui Michelle, Curry de pui cu nucă de cocos al lui Michelle, și Michelle ' s Lowcountry creveți și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați șunca în folie de aluminiu și puneți - o într-o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci; coaceți la 300 timp de 2 ore.
Scoateți șunca din cuptor și desfaceți-o.
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șuncă. Scor de grăsime pe șuncă într-un model de diamant.
Se amestecă împreună marmeladă și ingredientele rămase în castron mic. Puneți glazura peste șuncă și coaceți 1 oră, ungând la fiecare 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.