Sunca Glazurata Cu Ghimbir
Sunca glazurată cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 8 și costă $ 2.98 pe portie. O porție conține 2000 calorii, 147g de proteine, și 114g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cuișoare măcinate, conserve de ghimbir gros, bere de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Sunca Glazurata Cu Ghimbir, și Cod glazurat cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați articulația într-o tigaie mare peste plită sau arzător și adăugați 7 litri de bere de ghimbir uscată. Aduceți tigaia la fierbere, apoi coborâți ușor focul, astfel încât să continue să clocotească constant timp de 4 1/2 ore.
Spre sfârșitul celor 4 1/2 ore, Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și începeți glazura.
Într-un bol, adăugați 1 cană de conserve de ghimbir gros. Se amestecă 2 linguri de muștar englezesc fierbinte.
Adăugați 1/2 o cană de zahăr brun moale, închis și presărați în 1/2 o linguriță de cuișoare măcinate.
După 4 1/2 ore, ridicați ușor șunca din tigaie și așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu folie. Îndepărtați cu grijă pielea, lăsând un strat subțire de grăsime. Nu este nevoie să înscrieți suprafața, pur și simplu bateți glazura și puneți tava cu șunca în cuptor timp de 20 de minute.