Sunca Glazurata Cu Ghimbir

Sunca Glazurata Cu Ghimbir
Sunca glazurată cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 8 și costă $ 2.98 pe portie. O porție conține 2000 calorii, 147g de proteine, și 114g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cuișoare măcinate, conserve de ghimbir gros, bere de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Sunca Glazurata Cu Ghimbir, și Cod glazurat cu ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați articulația într-o tigaie mare peste plită sau arzător și adăugați 7 litri de bere de ghimbir uscată. Aduceți tigaia la fierbere, apoi coborâți ușor focul, astfel încât să continue să clocotească constant timp de 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Spre sfârșitul celor 4 1/2 ore, Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și începeți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un bol, adăugați 1 cană de conserve de ghimbir gros. Se amestecă 2 linguri de muștar englezesc fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar EnglezescMuștar Englezesc
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/2 o cană de zahăr brun moale, închis și presărați în 1/2 o linguriță de cuișoare măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
5
După 4 1/2 ore, ridicați ușor șunca din tigaie și așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu folie. Îndepărtați cu grijă pielea, lăsând un strat subțire de grăsime. Nu este nevoie să înscrieți suprafața, pur și simplu bateți glazura și puneți tava cu șunca în cuptor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista