Sulițe De Murături De Mărar
Dill Pickle Spears este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 200 și costă 4 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente de murat, crenguțe de mărar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sulițe De Murături De Mărar, Sulițe De Murături De Mărar, și Sulițe De Murături Ușoare De Mărar.
Instrucțiuni
Spălați castraveții și tăiați-i pe cei mai lungi de 4 inci (astfel încât să se potrivească confortabil în borcan).
Tăiați fiecare castravete pe lungime în sferturi.
Așezați sulițele într - un recipient mare curat (cum ar fi un 12-până la 18-qt. găleată de plastic sau bazin de vase).
Combinați 6 Linguri. sare și 1 gal. apă într-un ulcior mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Se toarnă peste castraveți; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, combinați oțetul, următoarele 2 ingrediente, restul de 1/4 cană de sare și 1 qt. apă într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere.
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 linguriță. semințe de muștar în fiecare borcan fierbinte. Împachetați borcanele strâns cu sulițe de castraveți. Acoperiți sulițele cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Notă: castraveții de Murat sunt mici, crocanți, neacoperiți și nu trebuie curățați. Borcanele cu gura largă nu sunt esențiale pentru murături, dar facilitează ambalarea.