Sulițe De Murături De Mărar

Sulițe De Murături De Mărar
Dill Pickle Spears este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 200 și costă 4 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente de murat, crenguțe de mărar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sulițe De Murături De Mărar, Sulițe De Murături De Mărar, și Sulițe De Murături Ușoare De Mărar.

Instrucțiuni

1
Spălați castraveții și tăiați-i pe cei mai lungi de 4 inci (astfel încât să se potrivească confortabil în borcan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2
Tăiați fiecare castravete pe lungime în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3
Așezați sulițele într - un recipient mare curat (cum ar fi un 12-până la 18-qt. găleată de plastic sau bazin de vase).
4
Combinați 6 Linguri. sare și 1 gal. apă într-un ulcior mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă peste castraveți; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6
Scurgere.
7
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
8
În timp ce borcanele fierb, combinați oțetul, următoarele 2 ingrediente, restul de 1/4 cană de sare și 1 qt. apă într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 linguriță. semințe de muștar în fiecare borcan fierbinte. Împachetați borcanele strâns cu sulițe de castraveți. Acoperiți sulițele cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
10
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
11
Notă: castraveții de Murat sunt mici, crocanți, neacoperiți și nu trebuie curățați. Borcanele cu gura largă nu sunt esențiale pentru murături, dar facilitează ambalarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții200
Scor De Sănătate0
Revista