Sufocat Portocaliu Dur
Sufocat portocaliu Roughy este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,81 USD pe porție. O porție conține 152 calorii, 20g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, suc de lămâie, frunze de maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Sufocat Portocaliu Dur, Portocaliu Dur, și Orange Roughy Veracruz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un vas de sticlă puțin adânc.
Se amestecă sucul de lămâie și uleiul de nucă; se toarnă peste pește. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Încălziți cuptorul la 191°.
Scurgeți peștele; aruncați marinada.
Presărați pește cu maghiran și sare.
Așezați peștele pe o lungime de 12 până la 15 inci de folie de aluminiu sau hârtie pergament. Se acoperă cu roșii, ardei gras și ceapă. Înfășurați peștele în folie, etanșând bine.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.