Sufleul de morcovi al lui Piccadilly

Sufleul de morcovi al lui Piccadilly
Sufleul de morcovi al lui Piccadilly ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1863 calorii, 27G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, făină, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piccadilly Morcov Sufleu, Piccadilly Cafeteria Sufleu De Morcovi, și Piccadilly Cafeteria Lemon Ice Box Pie.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate40
Revista