Sufleul de spanac Mock necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză elvețiană, făină, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Sufleu De Spanac, Souffl de spanac al mamei, și Sufleu De Spanac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați spanacul, brânza de vaci, ouăle, nucșoara și ardeiul cayenne într-un bol mare. Amestecați făina în brânza Cheddar și brânza elvețiană într-un alt bol până când brânzeturile sunt acoperite; adăugați amestecul de brânză în amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Biscuiți Din Grâu Integral
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul amestecului de spanac nu se mișcă, 25 până la 30 de minute.