Sufleu De Ovăz Cu Topping Crocant

Sufleu De Ovăz Cu Topping Crocant
Sufleul de ovăz cu Topping crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1139 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte degresat, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sufleu De Ovăz Cu Topping Crocant, Turtă dulce cu Topping crocant, și Broccoli Cu Un Topping Crocant pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista